Hyr en server eller ställ in en egen hos oss

 

Totem.se har jobbat med drift av servrar sedan mitten av 90-talet och kan idag erbjuda tjänster som är både kostnadseffektiva och stabila. En tjänst som blivit allt mer populär på driftsområdet är serverhosting hos.
Många mindre företag och ideella organisationer väljer en sådan tjänst för att få tillgång till säkra stabila tekniska lösningar och samtidigt slippa anställa IT-personal. Kanske är Ditt företag i en sådan situation, där ni funderar över hur ni bäst och säkrast hanterar drift av era servrar.

Om Du väljer att placera Din server hos oss på Totem.se slipper Du såväl arbete som huvudbry runt Din hårdvara och den dagliga driftssituationen.
Efter Ditt hårdvaruinköp placeras er server hos oss och ni väljer enkelt vilka tjänster ni vill koppla till. Ni delar således inte heller hårdvaruresurser med någon och kan efter vald konfiguration och administration köra de program Ni önskar.

Hos oss blir alla kunder speciella och väl mottagna. Vi är tillräckligt små för att Du skall kunna känna Dig fokuserad som kund. Hör av Dig om Du är intresserad av att få kommentarer från någon referenskund eller har fler frågor runt hur Du blir serverhostingkund hos Totem.se.
 Vill du veta mer och få kontakt med Totem.se klicka här